HANDELSBETINGELSER

Bestilling og betaling

Hos Karamel Kompagniet kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visakort, JCB, Eurocard eller Mastercard. Betaling med Dankort og Visa/Dankort er gebyrfrit. Betaler du med et af de andre kreditkort, opkræver vi et gebyr på 3,25% af det samlede beløb. Pengene vil blive trukket fra din konto, når varerne bliver sendt fra butikken.

 

Din bestilling er gennemført, når din betaling er godkendt, og din skærm viser en kvittering. Du er herefter bundet af din ordre (se dog nedenfor under "fortrydelsesret"). Du vil efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på mail.

Levering

Vi sender gratis med fragtfirma til en pakkeshop eller erhvervsadresse i Danmark ved bestillinger på over kr. 500,00. Ordrer under 500,00 tillægges kr. 55,00 ved levering til en pakkeshop eller erhvervsadresse i Danmark.

 

Karamel Kompagniet sørger for levering med fragtfirma til den ønskede pakkeshop/adresse. Det er også muligt selv at hente pakken i vores butik i Rønne. Vi tilstræber at sende ordren indenfor 2 hverdage. Længere leveringstid kan forekomme i forbindelse med kampagner og særlige tilbud. Karamel Kompagniet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser, der skyldes fragtfirmaet.

Personlige oplysninger

Overordnet er det vigtigt for os at pointere, at INGEN personlige oplysninger, som registreres hos Karamel Kompagniet, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Karamel Kompagniet.

 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde INGEN kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via DanDomain, der til enhver tid overholder de gældende sikkerhedskrav.

 

Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne.

 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Karamel Kompagniet. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages - informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning.

 

Du kan valgfrit få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Karamel Kompagniet, således at du løbende modtager nyheder, tilbud og anden information fra Karamel Kompagniet. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes.

 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Fortrydelsesret

Karamel Kompagniet yder fortrydelseret i henhold til forbrugeraftaleloven som følger:

  • For levnedsmidler er der ingen fortrydelsesret.
  • For alle andre varer end levnedsmidler er der 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen (ekskl. porto og ekspedition) til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Reklamation

Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler på vores varer, bedes du hurtigst muligt og senest 3 dage fra modtagelse af din vare kontakte os, så vi kan rette fejlen. Du må meget gerne vedhæfte et billede af varen.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Karamel Kompagniet
Borgmester Nielsens Vej 24
DK-3700 Rønne
Telefon 56 44 22 55
Fax 56 44 22 50
E-mail: mail@KaramelKompagniet.dk

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

Karamel Kompagniet tager forbehold for udsolgte varer, tryk- og slåfejl og prisændringer.