EVENTS

15. - 19. oktober 2018 (mandag - fredag kl. 10 - 14): Karamel produktion i Gudhjem (med forbehold for aflysning)

Når der dufter af nylavet karamel i Gudhjems gader, kan man opleve Karamel Kompagniets karamelmester i fuld gang med at koge de lækreste bløde karameller.  

Se hvordan de uimodståelige karameller bliver til og smag på herlighederne i den smukke butik i Gudhjem, som er et overflødighedshorn af sanseindtryk.

 

1. - 2. december 2018: Mød os til juleeventen "Bornholm kommer Hillerød" - Læs mere

FrederiksborgCenteret glæder sig til at slå dørene op for alt det gode fra Bornholm og inviterer hele Nordsjælland til at komme forbi og købe alle de mange dejlige sager.

 

 


Tidligere events

24. marts 2018: Karamel Kompagniets butik i Gudhjem åbner - Se åbningstider her

 

21. april 2018: Bornholm i København - Læs mere

Nu er det igen blevet muligt at få en lille forsmag på det bornholmske når ’Bornholm i København’ slår teltet op på Rådhuspladsen lørdag, d. 21 april 2018

 

18. maj 2018: Karamel Kompagniet fejrer fødselsdag

 

23. juni 2018: Sol over Gudhjem - Læs mere

Danmarks største kokkekonkurrence fejrer 10 års jubilæum. Det startede en regnfuld dag i sommeren 2009 på Gudhjem Havn. Nu fejrer Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, 10 års jubilæum. Toppen af dansk gastronomi har siden starten i 2009 været på plads bag komfuret med udsigt til klipper og vand imens tusinder af tilskuere har været vidne til gastronomiske kreationer af ypperste karakter.

 

1. - 31. juli 2018 (mandag - fredag kl. 10 - 14): Karamel produktion i Gudhjem (med forbehold for aflysning)

Når der dufter af nylavet karamel i Gudhjems gader, kan man opleve Karamel Kompagniets karamelmester i fuld gang med at koge de lækreste bløde karameller.  

Se hvordan de uimodståelige karameller bliver til og smag på herlighederne i den smukke butik i Gudhjem, som er et overflødighedshorn af sanseindtryk.

 

1. - 31. juli 2018 (tirsdag, torsdag og søndag fra kl. 17.00): Karamel skydning i Gudhjem

Karamel Skydning er Karamel Kompagniets super sjove konkurrence for børn på 3-11 år, og her gælder det om at have et rigtig godt "Karamel øje". 

Hver deltager får en karamel og kan man sigte og ramme hullet i karamelskiven, er der mulighed for at vinde en lækker Karamel Præmie.

 

1. - 31. juli 2018 (mandag, onsdag og fredag fra kl. 20.30): Blindsmagning i Gudhjem - Læs mere

På lune sommeraftner tester vi i Gudhjem sanserne, med en blindsmagning der byder på både smags- og duftindtryk. Med bind for øjnene smager du blandt andet tre forskellige karameller og møder overraskende dufte. Glæd dig til en både hyggelig og lærerig aften, hvor smagen er i centrum.
Pris: Børn kr. 15 og voksne kr. 20, max 8 deltagere per aften. Billetter købes i Butikken i Gudhjem.

 

1. - 15. september 2018 (onsdag kl. 10 - 14): Karamel produktion i Gudhjem (med forbehold for aflysning)

Når der dufter af nylavet karamel i Gudhjems gader, kan man opleve Karamel Kompagniets karamelmester i fuld gang med at koge de lækreste bløde karameller. Se hvordan de uimodståelige karameller bliver til og smag på herlighederne i den smukke butik i Gudhjem, som er et overflødighedshorn af sanseindtryk.

 

14. - 23. september 2018: Kulturuge med gourmetkarameller

Få ekstra mange gourmetkarameller for pengene, når Karamel Kompagniet fejrer Bornholms Kulturuge ved at give 10% rabat på alle varer og tilbud til dem, der har et kulturuge-badge. Her er der tale om det, vi selv kalder verdens bedste gourmetkarameller, der siden starten i 2004 er blevet lavet her på Bornholm. Tilbuddet gælder søndag den 16. september og onsdag den 19. september i butikken i Gudhjem, hvor det store karameleventyr startede, og i Rønne er det onsdag den 19. september, hvor man også kan være heldig at finde 2. sorteringsvarer – her får du stadig den fantastiske smag, bare med lidt skønhedsfejl.
Rønne: Borgmester Nielsens Vej 24. Åbningstid: 8.00 – 15.30
Gudhjem: Holkavej 2. Åbningstid: 10.00 – 17.00