Cosy Christmas 2 Forkæl dig selv og dine gæster.
 
DKK 470,00
DKK 376,00 ekskl. moms
 •  
 • Gæster på en travl decemberdag? Spring hjemmebag over og forkæl i stedet dine gæster med disse lækre karamelblandinger: 


  I Bornholmsk Jul finder du de Klassiske Chokolade karameller, de Klassiske Lakrids karameller og ikke mindst de Klassiske Julekarameller med julens varme og stemningsskabende krydderier.
  I Bornholm blandingen finder du vores tre salte karamelvarianter, Fløde med Sydesalt, Peanuts med Sydesalt og ikke mindst Fløde med Sydesalt i et twist med fyldig Lakridskaramel.

  I vores særlige Hammershuspige æske følger flere af de efterspurgte Fløde med Sydesalt karameller – og selvfølgelig en lækker pose af Læsø sydesalt som er den salt vi bruger i alle vores salte karamelvarianter.

   

  Med engelske familietraditioner og en forædlet udgave af en hemmelig opskrift fra 1894, har vi siden 2004 produceret håndlavede karameller i Gudhjem og Rønne.

  Vores æsker er plastikfri, lavet af FSC-certificerede materialer – og så er karamellerne pakket i komposterbart cellofan, med OK Compost Home certifikat. Husk at affaldssortere efter dine lokale muligheder.

   

  Håndlavet og pakket på Bornholm.

 • Indeholder:

  1 x 354g Karameller - Bornholm, Saltblanding

  1 x 354g Karameller - Bornholmsk Jul, Højtidsblanding

  1 x 42g Karameller - Hammerhuspigen, Fløde med Sydesalt

  1 x 65g Sydesalt fra Læsø SydesalteriBedst sælgende varer i Alle Produkter