CREAMY indeholder vores høje H-æske med de tre klassiske karamelvarianter, nemlig Klassisk Fløde, Klassisk Chokolade og ikke mindst Klassisk Lakrids. Disse tre varianter giver tilsammen vores populære GUDHJEM karamelblanding. Til en mindeværdig dag, er et kip med flaget fra en dansk garder altid på sin plads, en sød æsker der er fyldt med Fløde karameller tilsat Læsø Sydesalt i processen. Altid en lækker mundfuld. Karamelkugler i lys chokolade og med et center af vores klassiske lakrids karamel efterlader denne smagsoplevelse en hunger efter mere. Og så er det heldigt at to karamel bar Slentre Bar let kan spises som de er eller skæres ud når de er mere delbar – hvis man er den type der altså deler.

Med engelske familietraditioner og en forædlet udgave af en hemmelig opskrift fra 1894, har vi siden 2004 produceret håndlavede karameller i Gudhjem og Rønne.

Indeholder:

1 x Lakrids i chokolade i E-æske

1 x Gudhjem blanding i H-æske

1 x Tillykke Garder - Q1-æske

1 x Fløde i lys chokolade - Karamel bar

1 x Lakrids i lys chokolade - Karamel bar

Vores nye æsker er plastikfri, lavet af FSC-certificerede materialer – og så er karamellerne pakket i komposterbart cellofan, med OK Compost Home certifikat. Husk at affaldssortere efter dine lokale muligheder.

Creamy
Pakken der får tænderne til at løbe i vand

Varenummer: 4211102
DKK 290,00 / Enhed inkl. moms
På lager
Levering

Levering via GLS Pakkeshop - Hent pakken, når det passer dig. Kun til levering i Danmark. ( DKK   29,00 inkl. moms)

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp kan du på hverdage mellem 8.00 og 16.00 kontakte vores kundeservice:

+45 56 44 22 55
mail@karamelkompagniet.dk