H.C. Andersen - Den Lille Havfrue
140g, klassisk fløde
 
DKK 150,00 / Kolli
DKK 120,00 ekskl. moms
 •  
 • Tegner, fortæller og forfatter Carl Quist-Møller, der bl.a. er kendt for at havde designet og animeret Jungledyret Hugo, har i tæt samarbejde med Karamel Kompagniet designet en ny serie kunstdåser med smukke H.C. Andersens motiver. Dåsen indeholder 140g af Karamel Kompagniets bløde og velsmagende karamelvariant Klassisk Fløde.

  Vi er meget stolte af, at vi med de lækre flødekarameller og den smukke dåse har vundet en guldmedalje i International Food Contest 2019

  Indeholder:

  1 x 140g Karameller – Klassisk Fløde

  Med engelske familietraditioner og en forædlet udgave af en hemmelig opskrift fra 1894, har vi siden 2004 produceret håndlavede karameller i Gudhjem og Rønne.

  Karamellerne er enkeltindpakket i komposterbart cellofan, med OK Compost Home certifikat. Husk at affaldssortere efter dine lokale muligheder.

  Dåsen er produceret med omtanke og kan genanvendes, når den er tom.

  Håndlavet og pakket på Bornholm

 • Glukosesirup, KONDENSERET MÆLK, sukker, vand, hærdet vegetabilsk fedt (palmekerne), emulgator (mono- og diglycerider), salt, aroma. Kan indeholde spor af SESAMFRØ, JORDNØDDER, NØDDER.

  Glukosesirup, KONDENSMILCH, Zucker, Wasser, gehärtetes Pflanzenfett (Palmkern), Emulgator (Mono- und Diglyceride), Salz, Aroma. Kann Spuren von SESAM, ERDNÜSSEN, SCHALENFRÜCHTEN enthalten.
 • ENERGI-KJ 1497 kJ
  ENERGI-KCAL 357 kcal
  FEDT 11 g
  - HERAF MÆTTEDE FEDTSYRER 10 g
  KULHYDRATER 62 g
  - HERAF SUKKERARTER 37 g
  FIBRE - g
  PROTEIN 2,4 g
  SALT 0,24 g
Andre købte også
Bedst sælgende varer i Alle Produkter