Marry Christmans 4 Uimodståelige kombinationer.
 
DKK 815,00
DKK 652,00 ekskl. moms
 •  
 • Med Merry Christmas 4 er du dækket godt ind med forskellige lækkerier, så der både er til hyggeaftenerne, til gæsterne og måske til en værtinde og/eller en adventsgave.

  Du bliver forkælet med alle vores klassikere; Klassisk Fløde, Klassisk Chokolade og Klassisk Lakrids, samt oplever ren julemagi i form af bløde flødekarameller med julens varme og stemningsskabende krydderier. Glæd dig desuden til den uimodståelige kombination af blød karamel og lækker, delikat chokolade, både i form af mundrette kugler og som hel karamel bar. Nostalgien kan findes frem med luksusgrammofonpladerne: Sød Lakrids med rund klassisk smag og Salt Lakrids med en intens smag.

  Det stemningsskabende motiv ”Tusmørke” er illustreret af Mads Berg, og illustrerer vores smukke Ø, Bornholm, når tusmørket sænker sig.

  Indeholder:

  1 x 42g Karameller – Tusmørke, Fløde med Sydesalt

  1 x 138g Karameller – Klassisk Jul

  1 x 216g Karameller- Glade Jul, Højtidsblanding

  1 x 330g Karameller- Tusmørke, Klassisk blanding

  1 x 109g Karamelkugler – Julekugler i Chokolade

  1 x 170g Karamelkugler – Hammershus, Chokoladeblanding

  2 x 50g Karamel bar – Klassisk Jul i mørk Chokolade

  1 x 50g Karamel bar- Lakrids i lys Chokolade

  1 x 63g Sød Lakrids rulle

  1 x 63g Salt Lakrids rulle

  Med engelske familietraditioner og en forædlet udgave af en hemmelig opskrift fra 1894, har vi siden 2004 produceret håndlavede karameller i Gudhjem og Rønne.

  Vores nye æsker er plastikfri, lavet af FSC-certificerede materialer – og så er karamellerne pakket i komposterbart cellofan, med OK Compost Home certifikat. Husk at affaldssortere efter dine lokale muligheder.

   

  Håndlavet og pakket på Bornholm.Bedst sælgende varer i Karamel Bar