Karamel-events, markeder og messer

Fra og med påske og til og med uge 42 er der løbende lækre events i Gudhjem. Derudover byder vi året rundt på en smagsprøve i vores butik i Rønne, ligesom du kan finde os på udvalgte messer og specialmarkeder. Følg med her på siden.

Se vores åbningstider her

Karamelskydning

Mandage, onsdage og fredage i juli klokken 16.15.
Karamel Kompagniet, Holkavej 2, Gudhjem.

Karamelskydning er en konkurrence for børn på 3 til 11 år, der deles op i to aldersgrupper. Deltagerne får en karamel, der skal kastes gennem huller i målskiven og den, der gør det bedst, vinder en karamelpræmie.

 

Vi passer på hinanden, så derfor er der et max. på 50 børn per karamelskydning. Vi henviser til, at forældre og andre tilskuere selvfølgelig holder god afstand.

Blindsmagning

Tirsdage og torsdage i juli klokken 21:00.
Karamel Kompagniet, Holkavej 2, Gudhjem.

På lune sommeraftner tester vi i Gudhjem sanserne, med en blindsmagning der byder på både smags- og duftindtryk. Med bind for øjnene smager du blandt andet tre forskellige karameller og møder overraskende sanseindtryk.

 

Du får en oplevelse, som du kan bruge når du fremover smager og laver mad - og så er det sjovt!

Butikken er åben for kunder imens.

 

Pris: Børn kr. 15 og voksne kr. 20, max 6 deltagere per aften. Køb billet her i butikken. Vi passer på hinanden og opfodrer til, at deltagere holder god afstand.

Karamelproduktion

Desværre er vi indtil videre nødt til at aflyse karamelproduktion i karamelkogeriet i Gudhjem. Vi afventer en tekniker fra England til vores ene maskine, og på grund af Englands Covid-19 retningslinjer er der stadig rejseforbud. 

Vi glæder os til forhåbentlig snart igen at kunne vise jer, hvordan vi producerer vores håndlavede karameller.