De lækreste cookies
Gode med is til

Det skal du bruge til 12 – 14 cookies:

  • 150g smør
  • 130g brun farin
  • 130g sukker
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • 250g hvedemel
  • 1 ½ tsk vanillesukker
  • ½ tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl hakket chokolade
  • 1 dl hakkede hasselnødder
  • 100g Klassisk Chokolade gourmetkarameller, der er meget groft hakket

Sådan gør du:

Rør smør, brun farin og sukker blødt. Tilsæt æg og rør igen. Tilsæt de resterende ingredienser og rør ved lav hastighed, til det hele er godt rørt sammen.

Stil i køleskab 2 – 3 timer. Tænd ovnen på 175 grader (over- og undervarme).

Tril kugler af dejen på ca. 50 gram eller på størrelse med et lille æg og læg 6 kugler godt fordelt på en bageplade med bagepapir.

Bagetid: Ca. 14 – 16 minutter, alt efter din ovn, så hold gerne øje med dem. Afkøles på rist.

 

Pssst: Karamellerne gør cookies endnu mere lækre og chewy. Vælg den variant du bedst kan lide - kombiner f.eks. vores Fløde & Sydesalt med hakkede pekannødder i stedet for chokolade og hasselnødder.