Denne hjemmeside understøtter kun begrænset din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis gave ved køb over 600 kr.

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 kr.

Kundeservice: 56 44 22 55

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Tillykke! Din ordre er berettiget til gratis fragt You are 500 kr. away from free shipping.
Beklager, det ser ud til, at vi ikke har nok af dette produkt.

Produkter
Par med
Tilføj ordrebemærkninger
Er dette en gave?
Subtotal Gratis
Fragt Udregnes ved betaling
Forsendelse, moms og rabatkoder beregnes ved kassen

Din kurv er tom

Softice med karamelsauce

Softice med karamelsauce

Ingredienser

1 l lækker vaniljeis
2 dl piskefløde
4 tsk. god vaniljesukker
eller 1 stang vanilje

20 karameller
85 g piskefløde

Verdens nemmeste softice

Skær isen i tern og kom den op i
røreskålen. Sæt k-spaden på røremaskinen.
Pisk på jævn hastighed til isen bliver
en fast masse. Tilsæt derefter vanilje
og piskefløde og pisk ved højt tempo
i 1 minut.
Isen får en lækker cremet konsistens
som du kan sprøjte op i vaffel eller
bæger, og servere med en lækker
karamelsauce og lidt friske bær eller
syltede rabarber.

Karamelsauce med saltkarameller

Lun fløden i en gryde og kom
karamellerne i.
Lad karamellerne smelte under
omrøring til det danner en lækker
cremet karamelsauce.
Opbevar den i en sprøjtepose ved
stuetemperatur i 2-3 dage eller i
køleskabet i 10-14 dage. Hvis du
opbevarer den i køleskabet, så kan
du med fordel tage den ud 1 time
før du skal bruge den, så bliver den
mere blød og lækker.
Karamelsaucen fungerer perfekt til
hjemmelavet softice.