Tasty 463g, bornholmsk Gourmetgave
 
DKK 285,00 / Kolli
DKK 228,00 ekskl. moms
 •  
 • Med TASTY pakken får du smagt lidt af det hele: Både karameller, karamelkugler og slentre bar. Slentre Kugler kaldes vores karamel kugler ofte i folkemunde – og her er det i den klassiske udgave; nemlig med Fløde i mørk Chokolade. Den høje H-æske indeholder vores populære Bornholm blanding med de tre salte karameller; gourmetkaramellen Fløde med Sydesalt, Peanuts med Sydesalt og ikke mindst Lakrids og Fløde med Sydesalt. Til at fuldende denne smagsoplevelse følger to Slentre Barer, Klassisk Fløde i Chokolade og Fløde & Salt som også er i mørk Chokolade. Vælger man at dele, er det lidt fristende kun at dele ud af de fine poser som hver indeholder en karamelkugle i lækker chokolade.

  Med engelske familietraditioner og en forædlet udgave af en hemmelig opskrift fra 1894, har vi siden 2004 produceret håndlavede karameller i Gudhjem og Rønne.

  Vores nye æsker er plastikfri, lavet af FSC-certificerede materialer – og så er karamellerne pakket i komposterbart cellofan, med OK Compost Home certifikat. Husk at affaldssortere efter dine lokale muligheder.

  Håndlavet og pakket på Bornholm

 • Indeholder:

  1 x 216g Karameller – Bornholm, Salt blanding

  5 x 7,5g Karamelkugler – Fløde & Salt i Chokolade

  1 x 109g Karamelkugler – Fløde i Chokolade

  1 x 50g Karamel bar – Fløde & Salt i mørk Chokolade

  1 x 50g Karamel bar – Klassisk Fløde i mørk ChokoladeBedst sælgende varer i Alle Produkter