I TASTY pakken følger der både karameller, karamelkugler og karamel bar. Så man får smagt lidt af det hele. Slentre Kugler kaldes vores karamel kugler ofte i folkemunde – og her er det i den klassiske udgave; nemlig med Fløde i mørk chokolade. Den høje H-æske indeholder vores populære Bornholm blanding med de tre salte karameller; gourmetkaramellen Fløde med Sydesalt, Peanuts med Sydesalt og ikke mindst Lakrids og fløde med Sydesalt. Til at fuldende denne smagsoplevelse følger to Slentre Bar, Klassisk Fløde i Chokolade og Fløde & Salt som også er i mørk chokolade. Vælger man at dele, er det lidt fristende kun at dele ud af de fine poser som hver indeholder en karamelkugle i lækker chokolade.

Med engelske familietraditioner og en forædlet udgave af en hemmelig opskrift fra 1894, har vi siden 2004 produceret håndlavede karameller i Gudhjem og Rønne.

Indeholder:

1 x Karamel Bar – Fløde i mørk chokolade

1 x Karamel Bar – Fløde & Salt i mørk chokolade

1 x Bornholm – H æske med de tre salte karameltyper

1 x Fløde & Salt i Chokolade i E-æske

5 x Flowposer med Karamel Kugler

Vores nye æsker er plastikfri, lavet af FSC-certificerede materialer – og så er karamellerne pakket i komposterbart cellofan, med OK Compost Home certifikat. Husk at affaldssortere efter dine lokale muligheder.

Tasty
Pakken der får tænderne til at løbe i vand

Varenummer: 4212102
DKK 270,00 / Enhed inkl. moms
På lager
Levering

Levering via GLS Pakkeshop - Hent pakken, når det passer dig. Kun til levering i Danmark. ( DKK   29,00 inkl. moms)

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp kan du på hverdage mellem 8.00 og 16.00 kontakte vores kundeservice:

+45 56 44 22 55
mail@karamelkompagniet.dk