I TASTY pakken følger der både karameller, karamelkugler og karamel bar. Så man får smagt lidt af det hele. Slentre Kugler kaldes vores karamel kugler ofte i folkemunde – og her er det i den klassiske udgave; nemlig med Fløde i mørk chokolade. Den høje H-æske indeholder vores populære Bornholm blanding med de tre salte karameller; gourmetkaramellen Fløde med Sydesalt, Peanuts med Sydesalt og ikke mindst Lakrids og fløde med Sydesalt. Til at fuldende denne smagsoplevelse følger to Slentre Bar, Klassisk Fløde i Chokolade og Fløde & Salt som også er i mørk chokolade. Vælger man at dele, er det lidt fristende kun at dele ud af de fine poser som hver indeholder en karamelkugle i lækker chokolade.

Med engelske familietraditioner og en forædlet udgave af en hemmelig opskrift fra 1894, har vi siden 2004 produceret håndlavede karameller i Gudhjem og Rønne.

Indeholder:

1 x Karamel Bar – Fløde i mørk chokolade

1 x Karamel Bar – Fløde & Salt i mørk chokolade

1 x Bornholm – H æske med de tre salte karameltyper

1 x Fløde & Salt i Chokolade i E-æske

5 x Flowposer med Karamel Kugler

Vores nye æsker er plastikfri, lavet af FSC-certificerede materialer – og så er karamellerne pakket i komposterbart cellofan, med OK Compost Home certifikat. Husk at affaldssortere efter dine lokale muligheder.

Tasty
Pakken der får tænderne til at løbe i vand

Varenummer: 4212102
DKK 270,00 / Enhed inkl. moms
På lager
Levering

Levering via GLS Pakkeshop - Hent pakken, når det passer dig. Kun til levering i Danmark. ( DKK   29,00 inkl. moms)

Gratis levering ved køb for DKK 395,00 inkl. moms

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp kan du på hverdage mellem 8.00 og 16.00 kontakte vores kundeservice:

+45 56 44 22 55
mail@karamelkompagniet.dk