GAVELØSNINGER

Skal gaverne være store eller små? Skal de være med bornholmske specialiteter? Og skal de sendes direkte til modtagerne eller skal de leveres hos jer? Vi gør os altid meget umage med at finde den bedste løsning, der passer præcis til jeres behov, budget og ønsker.

LOGOLØSNINGER

Logokarameller til receptionen, til messen eller til kundegaver? Udover den gode smag og den lækre mouthfeel karamellerne har - så er alle produkter indpakket enkeltvis. Produktionstid er ca. 3 uger fra godkendt layout. 

CUSTOMIZED MULIGHEDER

Et særligt budskab kræver ofte noget unikt. Customized emballage gør et særligt indtryk, og det er alt fra flowposer med karamelkugler, karamelæsker til julekalendere med eget design. Det er kun fantasien og mængden, der sætter grænser. 

Tag gerne fat i os - så finder vi en god løsning.

Send en mail på mail@karamelkompagniet.dk eller ring til os på 5644 2255

HAR DU SPØRGSMÅL? VI HAR SVAR.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er holdbarheden på produkterne?

Alle vores produkter har 12 måneders holdbarhed fra de produceres. Produkterne skal opbevares tørt og ikke for varmt.

Modtager jeg en faktura på mit køb?

Ja, det gør man. Vi sender en faktura, når vi afsender ordren fra vores produktion på Bornholm.

Kan jeg få leveret min bestilling?

Ja, vi kan sende din bestilling til dig, direkte fra fabrikken. Når dit design er godkendt og produkterne færdigproduceret vil vi sende varerne. Til danske adresser er der 1-2 dages levering fra produkterne afsendes.

Levering hjem til dine medarbejdere

Som noget nyt tilbyder vi levering direkte til jeres medarbejderes hjemmeadresser. Kontakt os for at høre nærmere omkring mulighederne.
(Minimum 50 medarbejdere)