Easy
Til den stille og rolige aften
.
DKK 335,00 / Kolli
DKK 268,00 ekskl. moms
 •  
 • Vi kalder denne her pakke for EASY fordi den er så let at holde af. I vores gode Bornholm blanding findes vores tre salte karamelvarianter, gourmetkaramellen Fløde med Sydesalt, Peanuts med Sydesalt og ikke mindst Lakrids og Fløde med Sydesalt. I vores særlige Hammershuspige æske følger flere af de efterspurgte Fløde med Sydesalt karameller – og selvfølgelig en lækker pose af Læsø Sydesalt som er den salt vi bruger i alle vores salte karamelvarianter.

  Med engelske familietraditioner og en forædlet udgave af en hemmelig opskrift fra 1894, har vi siden 2004 produceret håndlavede karameller i Gudhjem og Rønne.

  Vores nye æsker er plastikfri, lavet af FSC-certificerede materialer – og så er karamellerne pakket i komposterbart cellofan, med OK Compost Home certifikat. Husk at affaldssortere efter dine lokale muligheder.

  Håndlavet og pakket på Bornholm

   

 • Indeholder:

  1 x 42g Karameller – Hammerhuspigen, Fløde i Sydesalt

  1 x 354g Karameller – Bornholm, Salt blanding

  1 x 200g Sydesalt – Fra Læsø Sydesalteri Ingrediensliste

  ---

  Enthält:
  1 x 42 g Karamellen – Hammerhuspigen, Sahne in Meersalz

  1 x 354g Karamellen – Bornholm, Salzmischung

  1 x 200 g Sydesalt – Von Læsø Sydesalteri Ingrediensliste

 • Groft sydesalt, Glukosesirup, kondenseret mælk/mjölk, vand, sukker, hærdet vegetabilsk fedt (palmekerne - rspo mass balance), peanuts (1%), sydesalt (1%), lakridsekstrakt (1%), emulgator (mono- og diglycerider), farve/färg: vegetabilsk kul, salt, ammoniumklorid, aroma, lakridspulver, naturlig aroma . Kan indeholde spor af nødder.

 • ENERGI-KJ 977 KJ
  ENERGI-KCAL 233 KCAL
  FEDT 7,6 g
  - HERAF MÆTTEDE FEDTSYRER 6,6 g
  KULHYDRATER 40 g
  - HERAF SUKKERARTER 24 g
  PROTEIN 1,8 g
  SALT 0,76 g
Andre købte også
Bedst sælgende varer i Karameller