Tillykke, Transparent
1000g, festlige karameller
 
DKK 450,00
DKK 360,00 ekskl. moms
 •  
 • VI FORDOBLER DINE TILLYKKE KARAMELLER - bestiller du 1 kg, lægger vi 2 kg (2 kg = 4 kg) i din pakke, gælder kun til d. 26/3. 

  Karamellerne i den smukke folie kan bruges i utallige situationer; til naboen, familien og kollegaerne. Og den er glimrende alene eller som en del af en større gave. Det er karamelvarianten Klassisk Fløde, der er en sand klassiker og elsket af så godt som alle.

  Indeholder:

  1 x 1000g Karameller – Klassisk Fløde

  Med engelske familietraditioner og en forædlet udgave af en hemmelig opskrift fra 1894, har vi siden 2004 produceret håndlavede karameller i Gudhjem og Rønne.

  Vores nye æsker er plastikfri, lavet af FSC-certificerede materialer – og så er karamellerne pakket i komposterbart cellofan, med OK Compost Home certifikat. Husk at affaldssortere efter dine lokale muligheder.

  Håndlavet og pakket på Bornholm

 • Glukosesirup, KONDENSERET MÆLK, sukker, vand, hærdet vegetabilsk fedt (palmekerne), emulgator (mono- og diglycerider), salt, aroma. Kan indeholde spor af SESAMFRØ, JORDNØDDER, NØDDER. Glukosesirup, KONDENSMILCH, Zucker, Wasser, gehärtetes Pflanzenfett (Palmkern), Emulgator (Mono- und Diglyceride), Salz, Aroma. Kann Spuren von SESAM, ERDNÜSSEN, SCHALENFRÜCHTEN enthalten.
 • ENERGI-KJ 1497 kJ
  ENERGI-KCAL 357 kcal
  FEDT 11 g
  - HERAF MÆTTEDE FEDTSYRER 10 g
  KULHYDRATER 62 g
  - HERAF SUKKERARTER 37 g
  PROTEIN 2,4 g
  SALT 0,24 g
Andre købte også
Bedst sælgende varer i Karameller