Jeg har brugt de fabelagtige Fløde & Sydesalt karameller til at lave disse skønne bounty bars med kiksebund, saltkaramel og chokolade samt mandelsplitter på toppen. Geniale konfektbidder, hvis man er glad for bounty og karamel :)
-Anne au Chocolat
Kiksebund
Bountyfyld
Saltkaramel
Pynt
Kiksebund:
Blend kiksene til fine krummer i en blender og kom dem i en skål. Vend det smeltede smør i. Fordel kikseblandingen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Sørg for at presse godt, så blandingen samler sig som en bund. Stil på køl, mens bountyfyldet forberedes.
Bountyfyld:
Bland kondenseret mælk sammen med kokos i en skål og tryk kokosmassen ud på kiksebunden. Stil på køl og lav saltkaramellen.
Saltkaramel:
Kom Fløde & Sydesalt karamellerne og piskefløde i en tykbundet gryde. Lad flødekaramellerne smelte langsomt i fløden ved medium varme under omrøring, det må gerne lige nå at småkoge kort. Fordel saltkaramellen på bountyfyldet. Og stil den på køl i et par timer og gerne natten over.
Pynt:
Smelt (og temperer gerne) den mørke chokolade og drizzle den over saltkaramellen. Drys med mandelsplitter (som evt. er vendt i lidt gulvstøv). Skær ud i stykker og server straks eller opbevar på køl indtil servering.